Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 19 January 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 19 January 2021
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 19 January 2021 is available now.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 19 January 2021 (Batao Sahi, Jeeto Sahi) Awesome Quiz Show

Quiz Name:Flipkart Daam Sahi Hai Quiz 
Prize:Vouchers, Gems and more
Quiz Date:19 January 2021
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz? 

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store.
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Beat the Genius” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 19 January 2021- Win Prizes.

(Updating answers at 19 January 2021 till 12:05 AM. Please refresh)

Question 1) What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: 15990

Question 2) What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: 9999

Question 3) What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 128 GB 6 GB RAM?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: Less than 24000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 17 January 2021

Question 1) What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: 17999

Question 2) Which Rucksack will come within 7000?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: Hiking Light Rucksack

Question 3) What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes for Men?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: 15999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 09 January 2021

Question 1) What is the MRP of Lenovo Ideapad Flex 5 Core i5 10th Gen 2 in 1 Laptop?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: 95090

Question 2) What is the MRP of JBL Extra Bass Bluetooth Headset?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: 3499

Question 3) What is the MRP of Safari Medium Check-in Luggage Bag?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today - Thinkingfunda

Answer: Less than 15000

Leave a Reply