Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 30 May 2021 Today – Awesome Quiz

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 07 May 2021 Today - Unique Quiz

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 09 May 2021 are to be had now.

Today’s episode of Fake or Not Is Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Episode 148 Answers today.

You can win amazing gifts by playing Flipkart Fake Or Not latest Flipkart answers today.

Fake Or Not Fake Flipkart Quiz is normally primarily based totally on preferred knowledge.

By Playing Flipkart quiz game Fake Or Not Fake amazing prizes are vouchers, supercoins that can be used for shopping on the platform. Also, you can win a bumper existing prizes & another winner get amazing prizes.

Question & Answer: Total three query.

Recants Flipkart lunched Magic eraser in Fake or Not Fake. Fake query routinely proper you pick out incorrect solution. Use magic eraser in gambling quizzes time to accurate incorrect solution however you’ve got got existence line he additionally referred to as magic eraser sign. Earn supercoins to flipkart accounts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 30 May 2021 Today- Predict and win flipkart Free Gift Vouchers, Super Coins, and More.

(Updating solutions at 30 May 2021 until 12:05 AM.

Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Episode 148 : Mother India – 09 May 2021

Question 1) Davis Cup is the name of a professional football tournament.

Answer 1: Fake

Question 2) The title of the movie ‘Mother India’ was inspired by a book written by Ruskin Bond.

Answer 2: Fake

Question 3) The length of the arm span is about equal to our height.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Episode 147: The Fyling Sikh – 08 May 2021

Question 1) Thalassemia is a blood disorder.

Answer 1: Not Fake

Question 2) Milkha Singh rejected Arjuna award.

Answer 2: Not Fake

Question 3) World Red Cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their lives doing humanitarian work.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Episode 146 : Origins of Kabaddi – 07 May 2021

Question 1) Consumption of excessive amounts of sugar can increase blood pressure.

Answer 1: Not Fake

Question 2) Kabaddi has originated in India 4000 years ago.

Answer 2: Not Fake

Question 3) There are 100000 islands in Lakshadweep.

Answer 3: Fake

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.