Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update

Flipkart Ladies Vs Gentleman 11 December 2020 Quiz Answers Today are available now. Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020. Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Episode 24 Answers.

Flipkart Ladies Vs Gentleman 2 December 2020 Quiz Answers Today New Update

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Is An Opinion Poll Based Show Where India’s Favorite Opinion-Makers Go Head To Head Against Each Other On Some Of The Most Debated Questions About Men Vs Women. The Show Will Also Give A Chance For India To Play Along And Win Exciting Prizes.

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Quiz Name: Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz
Prize: Vouchers, Gems and more
Quiz Date: 11 December 2020
Quiz Time: 12 AM to 11:59 PM

How To Play Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz? Step by Step details as per below,

  • Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to Download the Flipkart App from Google Play Store.
    • You can download it from the following links:
  • Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.
  • Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.
  • Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Ladies vs Gentleman” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.
  • Step 5: Now there you will see 3 questions in the Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.
  • Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 – Win Vouchers, Super Coins, and More.

(Updating answers at 11-December-2020 till 12:10 AM. Please refresh

Here Is Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today:

11 December 2020 – E24 – Hum Do Hamare No

Q1) What % of people wab/ the light switched off during intimate moments?

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update - Thinkingfunda - Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Answer: 70%

Q2) What % of women like a man with a beard and moustache?

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update - Thinkingfunda - Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Answer: 60%

Q3) What % of people do not want to have children after marriage

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update - Thinkingfunda - Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Answer: 30%

2 December 2020 – E14

Q1) What % of women expect men to pay the bill on a date?

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update - Thinkingfunda - Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Answer: 80%

Q2) What % of men think premarital sex is okay but want the girl they marry to be a virgin?

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update - Thinkingfunda - Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Answer: 60%

3) What % of women snore more than men?

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020 Today New Good Update - Thinkingfunda - Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 11 December 2020

Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentleman Quiz Answers 2 December 2020 old Answers

Q1: What % Of Men Do Not Want To Commit In Their Relationship?

Answer 1: 30%

Q2: What % Of Men Lie To Their Partner About Them Having Cooked Tasty Food?

Answer 2: 70%

Q3: What % Of Women Want To See Men In Item Numbers?

Answer 3: 40%

30th November Flipkart  Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Q1: What % Of People Judge Others Purely On The Basis Of Their Looks?

Answer 1: 60%

Q2:  What % Of Women Believe That Checking Their Partner’s Phone Is Their Birth Right?

Answer 2: 60%

Q3: What % Of Couples Have Been Caught Kissing In A Park?

Answer 3: 80%

28th November Flipkart  Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Q1: What % Of Women Feel That Men Cannot Remember Important Dates?

Answer 1: 50%

Q2: What % Of Men Are Comfortable Purchasing Sanitary Napkins From A Shop?

Answer 2: 50%

Q3: What % Of Men Are More Attracted To Older Women?

Answer 3: 50%

27th November Flipkart  Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Q1: What % Of Men Feel That They Lose Their Freedom After Marriage ?

Answer 1: 70%

Q2: What % Of People Are Happier When A Son Is Born In The House ?

Answer 2: 80%

Q3: What % Of People Post Their Edited Pictures On Social Media To Impress A Man / Woman ?

Answer 3: 80%

26th November Flipkart  Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Q1: What % Of Women Want To Live In A Joint Family Set Up After Marriage ?

Answer 1: 60%

Q2: What % Of People Feel That Men Are Better At Understanding New Technology In Comparison To Women ?

Answer 2: 60%

Q3: What % Of People Want A Break From Their Partner After Lockdown ?

Answer 3: 50%

25th November Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Question 1: What % Of Men Think It Is Alright To Stare At Other Women Even While Their Partners Are With Them ?

Answer: 50%

Question 2: What % Of People Believe That A Relationship With A Divorcee Is A Problem ?

Answer: 60%

Question 3: What % Of People Believe That Women Cry On The Smallest Of Issues ?

Answer: 70%

24th November Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Question 1: What % Of Men Feel That They Have To Say Sorry Even When They Are Not Wrong
Answer:  60%

Comments are closed.