Flipkart Power Play Answers 22 October Predict And Win Prizes

Flipkart Power Play Quiz, Flipkart Power Play Predict And Win Answers 22 October 2020 Today win – Hey Friends here are all the correct 6 Answers to The Quiz.

Flipkart Power Play Answers is Live Now. You can play the Flipkart Power Play and win Vouchers, Gems & More. If You are looking for fast and right Flipkart quiz Answers here are all 6 correct Answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Power Play 22nd October – Flipkart Video presents Power Play With Champions quiz Answers today

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Power Play Contest

4. There will be a total of 6 questions

5. Answerwer all Power Play Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Power Play 22 October 2020 Quiz Answers: 

Updating Time: 10.01 PM (Note- If you Not See the Answers: Get Answers)

Here are Flipkart Shop for free Answers 22nd Oct – Rajasthan vs Hydrabad And Win

NOTE – This is My Predictions You Can Choose Your Prediction.

Flipkart Power Play Answers 22 October Predict And Win Prizes - Thinkingfunda -

Q1: Who will score more runs in this match?

Answer 1: Jonny Bairstow

Q2: How many wickets will Rashid Khan take in this match?

Answer 2: Less than 2

Q3: Which team will record the highest batting partnership in this match?

Answer 3: Hyderabad

Q4: Which team will take more wickets in this match?

Answer 4: Rajasthan

Q5: Who will win the match?

Answer 5: Rajasthan

Q6: How many runs will David Warner score in this match?

Answer 6: 27

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today 22 October 2020

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers  Win: Gifts

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today Win: Gifts

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Win Prizes

Flipkart The Great India Dance Off Quiz Answers Win: 5 Lakhs

Flipkart Plus Quiz Answers 22 October 2020 & Win Prizes

18 October Answers 

Q1: Who will score more runs in this match?

Answer 1: David Warner

Q2: How many boundaries will be hit in this match?

Answer 2: 43

Q3: 3. Who will win this match?

Answer 3: Hyderabad

Q4: 4. How many wickets will mumbai take in this match?

Answer 4: 6 or more

Q5: Who will win this match ?

Answer 5: Mumbai

Q6: How can you play fit wars the fitness game ?

Answer 6: Connecting any Treadmill

FLIPKART Power Play CONTEST DETAILS

Quiz Prize:Prizes worth Lakhs
Available on:Flipkart App Only
Based on:General Knowledge
Period: Daily 19 Sep to 10 Nov 2020
Winner Announcement: Immediately

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 19 September 2020 from 12:00:01 A.m. (IST) to 10 November 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you Answerwer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have Answerwered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Flipkart Power Play Quiz will lucky for you will win. best luck.