Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 – New Update

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 – New Update - Thinkingfunda - Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 Is A Fact-Based Game Show Where The Host Would Put A Q The Viewers With 2 Options To Vote For, Viewers Can Answer Whether The Fake Or Not Fake. The Flipkart Video Introduced Fake Or Not Fake The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday Contest Is Live Now.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 Win Vouchers, Super Coins, and More. Daily Special Update

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers?

Step 1: This is the Flipkart App Only Quiz – So you have to download the Flipkart App from Google Play Store. You can download it from the following links:Android: Flipkart App Play Store Link | Apple: Flipkart App App Store Link

Step 2: Now just open Flipkart App & Login into your account or register if you don’t have one.

Step 3: In the Flipkart app, you will see the “Games” banner at the bottom.

Step 4: Go to the Games and scroll down and you will see the “Flipkart Fake or Not Fake” banner. Now tap on the Play Now button to play the quiz.

Step 5: Now there you will be asked 5 questions in the Flipkart Fake or Not Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Step 6: Now you have to give correct answers which are given below. Just scroll and get answers and win something.

Fake or not fake Flipkart Answers today

Quiz Name:Flipkart Fake or Not Quiz 
Prize:Vouchers, Super Coins, Gems and more
Quiz Date:17 Feb 2021
Quiz Time:12 AM to 11:59 PM

Q1: Lakshman Is An Incarnation Of Lord Brahma

Answer 1: Fake

Q2: On The Reverse Side Of The Indian Currency Notes Hindi Is Also Included

Answer 2: Fake

Q3: There Is No Fox In The Icon Of Mozilla Firefox Browser

Answer 3: Not Fake

Q1: Buckingham Palace And Rashtrapati Bhavan Have The Ame Number Of Rooms

Answer 1: Fake

Q2: The Last Time Australia Had Lost A Test Match In Gabba Irat Kohli Was 16 Days Old

Answer 2: Not Fake

Q3: Chhatrapati Shivaji Was Born In Raigad District

Answer 3: Fake

Q1: Kiara Advani’s Real Name Is Alia.

Answer 1: Not Fake

Q2: India’s First Passenger Train Was Run Between Delhi To Jaipur.

Answer 2: Fake

Q3: Polar Bear’s Skin Is Black In Color

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers list of questions & answers

14 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Kamala Harris Is U.S.A’s First Female Vice President.

Answer 1: Not Fake

Q2: Youtube Was Launched On Valentine’s Day In 2005.

Answer 2: Fake

Q3: In Hindu Mythology Lord Krishna Is Considered As Love Of God.

Answer 3: Fake

13 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Cockroaches Fart Every 15 Mins.

Answer 1: Not Fake

Q2: India Is The Second-Largest Country In The World.

Answer 2: Fake

Q3: Sachin’s And Saif’s Daughters Have The Same Name.

Answer 3: Not Fake

12 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: We Can See Only One Side Of The Moon All The Time

Answer 1: Not Fake

Q2: Holi Is Celebrated 20 Days After Vasant Panchami

Answer 2: Fake

Q3: Salman Khan And Karishma Kapoor Have Worked Together In 7 Films

Answer 3: Fake

Q1. Sanskrit is the most computer-friendly language.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 – New Update - Thinkingfunda - Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021

Answer 1: Not Fake

Q2. US Open is the first grand slam of the year.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 – New Update - Thinkingfunda - Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021

Answer 2: Fake

Q3. M.S Dhoni and Varun Dhawan share their Birthdays.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021 – New Update - Thinkingfunda - Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 17 February 2021

Answer 3: Fake

10 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: India’s First Driverless Metro Was Launched In Delhi

Answer 1: Not Fake

Q2: Gulab Jamun Is Also Known As Laal Mohan

Answer 2: Not Fake

Q3: New Delhi Has Been The Capital Of India For The Longest Time

Answer 3: Fake

9 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Olympic Rings’ Colors Are – Blue Yellow Orange Green And Red.

Answer 1: Fake

Q2: Out Of Apes And Monkeys Only Monkeys Have Tails.

Answer 2: Not Fake

Q3: Astronauts Have Played Javelin Throw On The Moon.

Answer 3: Fake

8 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: MS Dhoni Is The First Captain Who Has Won All 3 Major ICC Titles.

Answer 1: Not Fake

Q2: Every Year Over 50000 Tennis Balls Are Used In The Wimbledon Tournament.

Answer 2: Not Fake

Q3: Deepika Padukone Made Her Debut In A Mika Singh’s Music Video.

Answer 3: Fake

7 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Dronacharya And Arjuna Awards Are Awarded To People In The Educational Field

Answer 1: Fake

Q2: In The Chinese Zodiac Calendar The Year 2020 Was The Year Of Bat

Answer 2: Fake

Q3: In Indore India’s First Garbage Cafe Was Started

Answer 3: Fake

6 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1:  Rajya Sabha Member’s One Term Is For 6 Years.

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli Was The Captain Of India While We Won The 2021 Brisbane Test Match.

Answer 2: Fake

Q3: Priyanka Chopra Was Named As Goldie. This Name Was Inspired From Goldie Hawn.

Answer 3: Fake

5 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Solar System’s Biggest Volcano Is On Earth

Answer 1: Fake

Q2:  Baby Sharks Are Called Pups

Answer 2: Not Fake

Q3: On 1st Jan 2021 The Maximum Number Of Babies Were Born In China

Answer 3: Fake

4 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1:  Breast Cancer Can Only Cause In Women

Answer 1: Fake

Q2: Kashmir’s Noon Tea Tastes Salty

Answer 2: Not Fake

Q3:  The Word ‘Meme’ Has An Indian Origin

Answer 3: Fake

3 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: India’s First Hot Air Balloon Service Was Started In Uttarakhand ?

Answer 1: Fake

Q2: Goa’s Traditional Drink Fenny Is Made Out Of The Coconut ?

Answer 2: Not Fake

Q3: Houseflies Have A 360 Degree View ?

Answer 3: Not Fake

2 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Water Has Been Found In Liquid State On Mars

Answer 1: Not Fake

Q2: Saffron Is Produced Out Of Poppy Plants

Answer 2: Fake

Q3: In Gujarat The Name Of Dragon Fruit Is Changed To Something Based On Rose

Answer 3: Fake

1 February Fake Or Not Fake Quiz Answers

Q1: Tomato Is Also Known As Love Apple Unanswered

Answer 1: Not Fake

Q2: Opal Is Found On Mars

Answer 2: Not Fake

Q3: Dipika Pallikal Is A Badminton Player

Answer 3: Fake

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.