Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 16 to 30 October Win – Gifts – Daily Special Update

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 16 to 30 Oct Win – Gifts Prizes Today – Hey Friends Here Are All Correct Flipkart Fake Or Not Answer Today Of The Quiz.

Flipkart Fake Or Not Is A Fact-Based Game Show Where The Host Would Put A Q The Viewers With 2 Options To Vote For, Viewers Can Answer Whether The Fake Or Not Fake. The Flipkart Video Introduced Fake Or Not Fake The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday Contest Is Live Now

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers
Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers

S3E17: Three Player chess?

Q1: Two Female Scientists Won The Nobel Prize In Chemistry For The First Time In History

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 1: NOT FAKE

Q2: There Are No New Features In The IPhone 12 Other Than Its Name

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 2: FAKE

Q3: A Woman Went Into Labour While Writing An Exam And Completed It After Giving Birth

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 3: NOT FAKE

4: An IIT Student Invented The World’s First Chess-Board For Three Players

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 4: FAKE

Q5: A Mob Attacked A Tanishq Store In Gujarat

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 5: FAKE

S3E15: Cat ka avishkar mouse?

Q1: IPL 2020 Has Only One Indian Head Coach

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 1: NOT FAKE

Q2: A Person Named ‘Cat’ Invented The Mouse Computer

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 2: FAKE

Q3: The Largest Producer Of Tyres Is The Toy Company Named ‘Lego’

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 3: NOT FAKE

Q4: Goa’s Minister Of Agriculture Asked Farmers To Use Mantras On Crops

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 4: NOT FAKE

Q5: West Bengal Is The Largest Producer Of Tea In India

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 5: FAKE

S3E14: ‘Leap’ of Faith

Q1: Gin And Tonic Was Invented To Fight Malaria

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Microsoft Has Put A Data Center Underwater To Cool Its Servers

Answer 2: NOT FAKE

Q3: A Couple Ordered A Small Cat Online But Received A Tiger Cub Instead

Answer 1: NOT FAKE

Q4: Congress Leader Digvijaya Singh’s Daughter Joined BJP

Answer 4: FAKE

Q5: A Leap Year Occurs Once Every Four Years Without Exception

Answer 1: NOT FAKE

S3E13: Mankad Mankading pe out!

Q1: Vinoo Mankad Was The First Player To Get Dismissed Via Mankading In An International Match

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 1: FAKE

Q2: The U.S.S.R. Forgot To Pack A Toothbrush For An Astronaut’s Trip To Space

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 2: NOT FAKE

Q3: The Name Lakshadweep Means ‘A Hundred Thousand Islands’

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 3: NOT FAKE

Q4: The President Of India Is Not Allowed To Vote In A General Election

Answer 4: FAKE

Q5:  Cadbury Has Insured A Person’s Tongue For Crores Of Rupees

Answer 5: NOT FAKE

S3E12: Tigar Zinda hai

  • Q1: Tiger Shroff Has Adopted A Tiger

    Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

    Answer 1: Not Fake

  • Q2: J.R.D. Tata Has Served In The French Army For A Year

    Answer 2: Not Fake

  • Q3: A.I. Robots Killed Scientists In Japan

    Answer 3: Fake

  • Q4: California Passes How To Implement Penalties Or Taxes On Cow Farts

    Answer 4: Not Fake

  • Q5: An IAF Sukhoi SU – 30 Fighter Jet Was Shot Down By The Chinese Air Force In Tibet

    Answer 5: Fake

S3E11: Master Blaster Sachin

  • Q1: The App ‘TikTok’ Is Not Available In China

    Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

    Answer 1: Not Fake

  • Q2: The Cruise Ship Seen In The Video Is Crossing A Canal In Gujarat

    Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

    Answer 2: Fake

  • Q3: Sachin Tendulkar Is The First Indian Cricketer To Score A Hundred Centuries In Professional Cricket

    Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

    Answer 3: Not Fake

  • Q4: Eyewear Glass Frames Of Iconic Brands Are Made By One Company

    Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

    Answer 4: Not Fake

  • Q5: Flamingo Egg Yolk Is Pink In Colour

    Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

    Answer 2: Fake

S3E10: Grassland to Desertland

Q1: The Population Of Uttar Pradesh Is More Than That Of The USA

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q2: Manisha Koirala’s Grandfather Was A Former Prime Minister Of Nepal

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q3: A Filament Light Bulb Has Been Functioning For Over 100+ Years

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q4: There Is More Plastic By Weight Than Fish In The World’s Oceans

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q5: The Sahara Desert Used To Be A Grassland

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

QuestionAnswer
1Fake
2Not Fake
3Not Fake
4Fake
5Not Fake
S3E10: Grassland to Desertland

S3E9: Samsung Vs. Apple

Q1:  Astronauts Dispose Of Their Waste In The Earth’s Atmosphere

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q2:  If You Stop Weight Training Then The Muscles Turn To Fat

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q3: Obituary For ‘Media’ Appeared In An Indian Newspaper

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q4: Samsung Manufactures Display Screens For Apple’s IPhones

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q5: Dogs Are Banned In Antarctica

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

S3E8: Also Kit Kat

Q1:  Winnie The Pooh Is Banned In China

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q2: UK Returned 15th Century Ram Idol Stolen From India 40 Years Ago

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q3: The Heart Stops For A Second When You Sneeze

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q4: Ducks Are Being Used To Control Pests On Farms

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q5: There Is A ‘Grilled Potato’ Flavoured Kit Kat Chocolate

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

QuestionAnswer
1Not Fake
2Not Fake
3Fake
4Not Fake
5Not Fake
S3E8: Also Kit Kat

S3E7: Yuvi’s 6 sixes!

Q1: An Indian Channel Has The Highest Number Of Subscribers On YouTube

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q2: Yuvraj Singh Was The First Cricketer To Hit Six Sixes In A Single Over In An International Match

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q3: A Blind Man Has Climbed Mt. Everest

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q4: Misa Bharti Daughter Of Lalu Prasad Gave A Lecture At Harvard

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q5: An Indian Man Owns And Runs The Historic East India Company

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

S3E6: Lakshmi se Lakme?

Q1: NASA Launched The GPM Satellite In 2014 After Being Inspired By The Movie ‘Swades’

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q2: Two-Headed Snakes Exist In Nature

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q3: The Brand ‘Lakme’ Gets Its Name From The French Word For Goddess Lakshmi

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

Q4: The Nehru Government Demonetised Currency Notes With Netaji Subhash Chandra Bose’s Picture

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Fake

Q5: The Koala Bear Is Not A Bear

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Not Fake

QuestionAnswer
1Fake
2Not Fake
3Not Fake
4Fake
5Not Fake
S3E6

S3E5: Andhadun

QuestionAnswer
1Not Fake
2Fake
3Fake
4Not Fake
5Fake
S3E5

S3E4: Eye of the Tiger

  1. There Are No National Highways In Andaman – Answer 1: FAKE
  2. It Is Safe To Stand Under A Tree During A Lightening Shower – Answer 2: FAKE
  3. India Makes The Highest Number Of Feature Films Per Year In The World – Answer 3: NOT FAKE
  4. A Woman Gave Birth To Babies A Few Weeks Apart – Answer 4: NOT FAKE
  5. Tiger Woods Hit A Golf Ball From Asia To Europe – Answer 5: NOT FAKE
QuestionAnswer
01Fake
02Fake
03Not Fake
04Not Fake
05Not Fake
Easytable S3E4

S3E3: Grammy Meets Bharat Ratna

Q1: The Indian Navy Uses Idli Making Machines Onboard India’s Aircraft Carrier

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Britney Spears Has Sampled A Song By Lata Mangeshkar

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 2: NOT FAKE

Q3: Newborn Human Babies Can Naturally Swim

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 3: FAKE

Q4: A New Species Of Rats Have Been Found In Mexico Which Are Bigger Than Humans

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 4: FAKE

Q5: Indira Gandhi Donated Her Jewellery To The Nation During Wartime

Flipkart Fake Or Not Fake - Thinkingfunda

Answer 5: NOT FAKE

S3E2: Touch-me-not birds

Q1: Birds Reject Their Young Ones If Humans Have Touched Them

Answer 1: Fake

Q2: The Moon Has Rust Particles On It Because Of Earth

Answer 2: Not Fake

Q3: A Railway Station In India Is Located In Two States

Answer 3: Not Fake

Q4: The Word ‘Unfriend’ Was Invented By Facebook

Answer 4: Fake

Q5: Hindi Is One Of The Official Languages Of The United Nations

Answer 5: Fake

S3E1: Mythika is Back

Q1: There Is No Nobel Prize For Mathematics Because Alfred Nobel’s Wife Ran Away With A Mathematician

Answer 1: Fake

Q2: Male Animals Can Give Birth

Answer 2: Not Fake

Q3: India Is The Largest Producer Of Milk In The World

Answer 3: Not Fake

Q4: Sachin Tendulkar Was Gifted A Ferrari By The Company’s Owners

Answer 4: Not Fake

Q5: A Temple In India Is Dedicated To Amitabh Bachchan

Answer 5: Not Fake

4 thoughts on “Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 16 to 30 October Win – Gifts – Daily Special Update”

  1. Pingback: Talkcharge: Get Rs. 2323 Cashback on adding Rs. 4999 Awesome Offer | Thinkingfunda
  2. Pingback: Avast Premium Security Free License – Oct-2020 | Thinkingfunda
  3. Pingback: Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 05 November 2020 Win | Thinkingfunda

Comments are closed.