Flipkart Super Fan Quiz Answers – 17 October 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers – 17 October 2020 – SUPERFAN Is A Quiz Show Featuring Various Bollywood Celebrities Across Multiple Episodes. Celebrities Will Ask Various Questions Pertaining To Their Personal Life And The Participants Will Be Required To Answer These Questions The Episode Will Be Aired Every Friday At 00:00 Hrs And Users Will Be Able To Answer Questions Until 23:59 Hrs On The Following Thursday.

Flipkart Super Fan Quiz Answers
Flipkart Super Fan Quiz Answers

The Flipkart Video Introduced Super Fan The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday Contest Is Live Now. You Can Play The Flipkart Super Fan A Quiz And Win Assured Gifts. If You Are Looking Fast And Right Answers Here Are All 10 Correct Answers Of The Quiz.

How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz 15th October 2020

How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz 15th October 2020

300

How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz 15th October 2020

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign In To The Flipkart App.
3. Search “Game Section In The App & Find Super Fan Quiz
4. There Will Be A Total Of 10 Questions
5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Voucher Gifts.

Flipkart Super Fan Quiz Answers (Flipkart Kareena Kapoor Khan Quiz):

1. What Was The Name My Grandfather Wanted To Give Me?
Answer: Sidhima

2. What Do You Think I Like More?
Answer: Sunset

3. What Was The Summer Course I Took In Harvard?
Answer: Micro Computers And Info Tech

4. What Is My Favourite Corner In My House?
Answer: The Balcony

5. How Many Pairs Of Jeans Do I Own?
Answer: 50-55 Pairs

6. What’s My Favorite Pass Time With Taimur?
Answer: Reading

7. My Second Favourite Holiday Destination Is New York
Answer: False

8. My Favourite Dessert Is Dal Ka Halwa
Answer: False

9. I Would Love To Be A Lead In My Own Biopic
Answer: True

10. My Favourite Saif Ali Khan Performance Is?
Answer: Dil Chahta Hai

Also find another Quiz- Fake or Not Fake Quiz

Leave a Reply