Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Jan to Dec 2021 Today Awesome Quiz

Rate this post

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Jan to Dec 2021 are available now. Flipkart Fake or Not Answers are given below.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Jan to Dec 2021 Today Awesome Quiz
Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Jan to Dec 2021 Today Awesome Quiz

Today’s episode of Fake or Not Is Flipkart Fake or Not Fake Episode Answers.

You can win amazing gifts by playing Flipkart Fake Or Not Answers Today Jan to Dec 2021.

Fake Or Not Fake Flipkart Quiz is mostly based on general knowledge.

By Playing Flipkart Fake Or Not Fake Quiz you can win vouchers, super coins that can be used for shopping on the platform. Also, you can win a bumper prize.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today Jan to Dec 2021 Today- Win Vouchers, Super Coins, and More.

Contents show

Episode 368 – Kiran Bedi

Q1: Kho kho and hu tu tu are the same game

Answer 1: Fake

Q2: Qayamat se qayamat tk is aamir khan debut film

Answer 2: Fake

Q3: Kiran Bedi is the first women ipsd officer in india

Answer 3: Not Fake

Episode 356 -The Big Era

Sooryavanishi is a remake of Amitabh Bachan’s film sooryavansham.

Fake

World first airmail service started from india

Not Fake

There is a place named udaipur in himachal pardesh

Not Fake

Episode 340 – The Parsian Jamun

Gulab Jamun originated in Persia.

Not Fake

A White Rhino is actually grey in color.

Not Fake

Depression is hereditary.

Fake

Episode 335 – Poop In Cubes?

Calabash is another name for Bottle gourd or Lauki.

Not Fake

Pandas have cube-shaped poop.

Fake

Historical Monument ‘Agrasen ki Baoli’ was featured in Aamir Khan’s song ‘Khalbali’.

Fake

Episode 334 – The Grand Federer

China has only one time zone

Not Fake

Priyanka Chopra has worked in a Disney movie

Not Fake

Roger Federer is the first male player to complete the career grand slam on three different surfaces

Fake

Episode 316 -Festival De Cannes

Grasshoppers have ears on their stomachs.

Not Fake

Cannes Film Festival happens annually in Milan.

Fake

Radio was invented before the telephone.

Fake

Episode 315 -Darling Prabas

Venus is the only planet to spin clockwise

Not Fake

Prabhas made a cameo appearance in a Bollywood film?

Not Fake

Camels store water in their blood vessels

Not Fake

Episode 297 – Queen Of Indipop

Asha Bhosle is the first Indian singer to be nominated for the grammy award

Not Fake

Virat Kohli to step down as India T20 captain after the world cup

Not Fake

Daman and Diu is the smallest union territory

Fake

Episode 291 -Bollywood’s Khiladi

Q1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.

Answer 1: Not Fake

Q2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer 2: Fake

Q3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.

Answer 3: Not Fake

Episode 277 – Silver is Gold?

A group of tortoise is called a creep.

Answer: Not Fake

The Statue of Unity is Gujarat is Taller than New York’s Statue of Liberty.

Answer: Not Fake

In the first modern Olympic games the first placers were awarded with silver medals.

Answer: Not Fake

Episode 275 – Lazy Panda?

Q1: Male koalas have two penises

Answer: Not Fake

Q2: The size of a newborn panda is smaller than a mouse?

Answer: Not Fake

Q3: Apple has the least content of vitamin c as compared to other fruits

Answer: Not Fake

Episode 274 – Madam Chief Justice

Q1: A housefly can turn solid food into liquid by spitting or vomiting on it

Answer 1: Not Fake

Q2: After 6 long years, Justice B V NAGARATHNA is in line to be the second women Chief Justice of India

Answer 2: Fake

Q3: The Character Bagheera from ‘Jungle Book’s a Black Panther.

Answer 3: Not Fake

Episode 268 -Phool Ya Fool

Q1: Kerala Is Highest Rice Producing State In India.

Answer 1: Fake

Q2: Three Indian participants won the miss universe title.

Answer 2: Fake

Q3: Sunflowers always face the sun.

Answer 3: Not Fake

Episode 267 – Prof. Boman

Boman Irani has played the character of a teacher twice.

Answer 1: Fake

Field Marshal is the highest rank in Navy.

Answer 2: Fake

Frogs don’t drink water.

Answer 3: Not Fake

Episode 266 -Foreign Homeopathy?

Q1: Homeopathy originated in India

Answer 1: Fake

Q2: Nautanki is the folk dance of Uttar Pradesh

Answer 2: Not Fake

Q3: World’s First Internet Search Engine was called ‘Archie’

Answer 3: Not Fake

Episode 265 -Bin Baadal Barish

Q1: Rishi Kapoor first role was as a toddler

Answer 1: Not Fake

Q2: Nepal is the only country apart from India where Indian Rhinoceros is found in their natural habitat

Answer 2: Not Fake

Q3: Dubai created its own rainfall using drone technology

Answer 3: Not Fake

Episode 264 – Midnight Sun?

Q1: To Honor Rabindranath Tagore, 23 January Is Celebrated As Literature Day.

Answer 1: Fake

Q2: In Norway, The Sun Can Be Seen Even At Midnight.

Answer 2: Not Fake

Q3: Vidya Balan Has Played Her Namesake Character Vidya’ In Six Films.

Answer 3: Fake

Episode 263 -Melon ki Subzi?

Q1: Aamir khan has dubbed for a dog voice?

Answer 1: Not Fake

Q2: Watermelons are scientifically classified as vegetables

Answer 2: Fake

Q3: Hardik Pandya dons has highest individual socore of 228 as his sport jercy

Answer 3: Not Fake

Aug 2021 – Fake or Not Answer

Episode 262 -India’s OG Pinch Hitter

Q1: Cricketer Yaspal Sharma Was Part Of The Indian Team Than Won The 1983 World Cup?

Answer 1: Not Fake

Q2: The Official Language Of Kerela Is Kannada?

Answer 2: Fake

Q3: Goats Have Rectangular Pupils Giving Them Peripheral Vison

Answer 3: Not Fake

Episode 261 -Sach Aur Jhut Ka Saamna

Q1: Mahabharath Has Launched An Initiative Called Jail Tourism

Answer 1: Not Fake

Q2: Kpop And K Dharma Are Native To South Korea

Answer 2: Not Fake

Q3: Tokyo Olympics Medals Are Usually Made From Recycled Mobile Phones?

Answer 3: Not Fake

Episode 260 -Black Water

Q1: Scientists Have Recently Discovered Water On Saturn

Answer 1: Fake

Q2: Dronachauyarya Award Has Been Renamed Atfer PM Narendra Modi

Answer 2: Fake

Q3: The Persian Leopards Spend Most Of Their Time On Tress

Answer 3: Not Fake

Episode 259 -The Karate Debut

Q1: Made Its Debut At The 2020 Tokyo Olympics.

Answer 1: Not Fake

Q2: Fahrenheit Is Used To Measuring Temperature.

Answer 2: Not Fake

Q3: Sridevi And Sara Ali Khan Share The Same Birthday.

Answer 3: Fake

Episode 258 – Owl’s Parliament?

Q1: Bhaichung Bhutia Is The Head Coach Of Indian National Football Team.

Answer 1: Fake

Q2: Qutub Minar Was Built Before Red Fort.

Answer 2: Not Fake

Q3: A Group Of Owls Is Called A Parliament.

Answer 3: Not Fake

Episode 257 – Sinhalese Deficiency

Q1: Increased Level Of Dust Causes Humidity In The Air.

Answer 1: Fake

Q2: Beriberi Is A Deficiency Of Vitamin B1, Gets Its Name From A Sinhalese Word For ‘Weakness’

Answer 2: Not Fake

Q3: The Word ‘Teras’ In Dhanteras Means Utensils.

Answer 3: Fake

Episode 256 -Aam Aadmi Ka Rashan Card

Q1: The Pupil Contract When A Person Is Hungry

Answer 1: Fake

Q2: ‘Aam Aadmi Ka Adhikar’ Is A Phrase Associated With Ration Card

Answer 2: Fake

Q3: Ayurveda Is Not Among The Four Vedas

Answer 3: Not Fake

Episode 255 -Saina: Karate Champion

Q1: Saina Nehwal Holds A Brown Belt In Karate.

Answer 1: Not Fake

Q2: Katrina Kaif Has Seven Siblings.

Answer 2: Not Fake

Q3: Afghani Is The Currency Of Afghanistan.

Answer 3: Not Fake

Episode 254 – Golden Tortoise

Q1: Lord Krishna Was Born In Vrindavan.

Answer 1: Fake

Q2: Euro Cup Is A Tournament In Football.

Answer 2: Not Fake

Q3: Golden Greek Tortoise Is The Largest Living Species Of Tortoise In The World.

Answer 3: Fake

Episode 253 -Bollywood Blockbuster

Q1: Black Window Is A Female Species Of Spider

Answer 1: Not Fake

Q2: The Phrase 100 Crore Club Refers To Films Box Office Collections

Answer 2: Not Fake

Q3: India Bought An Aircraft Carrier From France Which Was Later Renamed As INS Vikramaditya.

Answer 3: Fake

Episode 252 – DDLJ Ka Naamkaran?

Q1:New Zealand Cricket Team To Tour Pakistan After 18 Years

Answer 1: Not Fake

Q2: Starfish Turn Their Stomach Inside Out To Eat

Answer 2: Not Fake

Q3: The Movie Title Dilwale Dulhania Le Jayenge Was Suggested By Farida Jalal

Answer 3: Fake

Episode 251 -Conscious Sleep?

Q1: Golf Balls Bounce Only On Concrete.

Answer 1: Not Fake

Q2: Cotton Plants Need 500 Days To Grow.

Answer 2: Fake

Q3: Dolphins Sleep With Half Of Their Brain Active.

Answer 3: Not Fake

Episode 250 -Onam: Dish Ya Festival?

Q1: Kishore Kumar Songs Were Banned On The Radio During The Emergency?

Answer 1: Not Fake

Q2: Onam Is Also The Name Of Sweetened Rice Dish?

Answer 2: Fake

Q3: Frog Is A Cold-Blooded Animal?

Answer 3: Not Fake

Episode 249-Googol Ya Google?

Q1: Google Got Its Name Due To A Spelling Error

Answer: Not Fake

Q2: Madhya Pradesh Shares Its Boarder With Jharkhand?

Answer: Fake

Q3: Mysore Paak Is A Sweet Dish?

Answer: Not Fake

Episode 248 -SRK ka fan?

Q1: Crocodiles shed tears while eating.

Answer: Not Fake

Q2: Pegasus is an anti-virus

Answer: Fake

Q3: Shah Rukh Khan has also directed the film ‘Fan’.

Answer: Fake

Episode 247 -Human Dolphins?

Q1: Dolphins Can Speak Like Humans

Answer 1: Not Fake

Q2: Saif Ali Khan’s Real Name Is Sajid Ali Khan

Answer 2: Not Fake

Q3: Bara Imambara Is In Hyderabad

Answer 3: Fake

Episode 241 -Olympics Special

Q1: You can’t burp in space

Answer 1: Not Fake

Q2: Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for the Olympics.

Answer 2: Not Fake

Q3: Tea has more caffeine than coffee.

Answer 3: Not Fake

Episode 240 – God’s Own Island 

Q1: Thee most spoken language in Lakshadweep is Malayalam

Answer:  Not Fake

Q2: The knight is the only piece in chess that moves diagonally?

Answer: Fake

Q3: 3 idiots movie was inspired by Chetan bhagat’s novel 3 mistakes of my life?

Answer: Fake

Episode 239 -India’s UNESCO City

Q1: Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO world heritage list

Answer: Not Fake

Q2: During pregnancy, morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Q3: Cats see the world in black and white.

Answer: Fake

Episode 238 – Lightning Bolt

Q1: Usain Bolt has won 8 gold medals in Olympics

Answer 1: Not Fake

Q2: Fish don’t blink.

Answer 2:Not Fake

Q3: A heptagon has eight sides

Answer 3: Fake

Episode 237 -Ancient Dance Form

Q1: Bharatnatyam is the oldest form of dance in India?

Answer: () Fake

Q2: Atif Aslam is also an actor?

Answer: () Not Fake

Q3:BEER is older than wine?

Answer: () Not Fake

Episode 235-  Apple ya Samsung?

Q1: Butterflies can taste food with their feet.

Answer 1: Not Fake

Q2: The brand Apple is older than ’SAMSUNG’.

Answer 2: Fake

Q3: Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespeare adaptations.

Answer 3: Fake

Episode 234- Hakuna Matata 

Q1: Pineapples usually take a year to grow

Answer 1: Fake

Q2:  Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladin

Answer 2: Fake

Q3: Sirisa bandla is the third woman of Indian-origin to go to space

Answer 3: Not Fake

Episode 233 – Nosey Polar Bears

Q1: Coconut is a nut

Answer 1: Fake

Q2: The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman

Answer 2: Not Fake

Q3: Polar Bears greet each other by touching noses

Answer 3: Not Fake

Episode 232 – Mother Teresa ya Didi?

Q1: The Film TOOFAN is about wrestling?

Answer 1: Fake

Q2: Himalayas are the youngest mountain range in India?

Answer 2: Not Fake

Q3: Kolkata’s Howrah Bridge is named after Mother Teresa?

Answer 3: Fake

Question 1) Every year there is a mobile – throwing world championship.

Answer 1: Not Fake

Question 2) The dance form – Mohiniyattam was originated in Andhra Pradesh.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Jan to Dec 2021 Today Awesome Quiz

Answer 2: Fake

Question 3) Every day on an average humans lose about 50-100 strands of hair.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Jan to Dec 2021 Today Awesome Quiz

Answer 3: Not Fake

Avatar of Ajjplay
Ajjplay

An aspiring MBA student formed an obsession with Blogging, SEO, Digital Marketing, and Helping Beginners To Build Amazing WordPress Websites.

Sharing Is Caring:

Leave a Comment